Kuljetus

Varaa oma laiva tai bussi

Varaa oma laiva ryhmäsi käyttöön; yritystilaisuuksiin, perhejuhliin tai muihin yksityisiin tilaisuuksiin. Saaristolaivamme taipuvat moneen tarpeeseen ja tilaisuuteen; suurimmalla laivalla voit järjestää jopa yli 100 hengen illallisia, pienemmällä puualuksella lähdet vaikkapa rennolle retkelle saaristoon. Uusin laivatulokkaamme m/s Aava on 60-lukua henkivä, täysin remontoitu ravintolalaiva, joka tarjoaa puitteet vaativiinkin tilaisuuksiin.

Laivoillamme voit lähteä vaikkapa ainutlaatuiselle kanavareitille Laajasalon saaren ympäri - Degerön kanavan läpi pääsee vain meidän aluksillamme. Suunnitellaan yhdessä tilaisuutesi sopiva reitti ja menu!

Jos haluat valmiin risteilyn reitti- ja menuehdotuksineen, tutustu tilausristeilypaketteihin >>

Käytössämme on laaja valikoima autoja, minibusseja sekä erilaisia busseja. Noudamme vieraasi tarvittaessa lentoasemalta, rautatieasemalta, satamasta ja hotellista. Järjestämme myös kaupunkikiertoajeluita ympäri vuoden. Varaa oma kiertoajelu ja esittele Helsinkiä ulkomaalaisille yritysvieraillesi!

Myyntipalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi:  sales@stromma.fi,  (09) 2288 1222 tai tutustu usein esitettyihin kysymyksiin ja niiden vastauksiin täällä >>

Lähetä tarjouspyyntö tästä >>

 

Laivat

Esittely & hinnat