Puolipäiväretki Porvooseen

Tunnelmallinen vanha puukaupunki

Opastettu retki vanhaan, viehättävään ja ainutlaatuiseen puukaupunkiin. Porvoon vuosisatojen saatossa muotoutunut miljöö on vanhaa Suomea upeimmillaan. Keskiajalta säilynyt asemakaava, punamulta-aitat, mukulakivikadut ja idylliset pihamaat tekevät Vanhasta Porvoosta ainutlaatuisen historiallisen kaupunkimiljöön. Alun perin kauppatavaran varastoina toimineet punaiset ranta-aitat ovat edelleen ja vahvasti Porvoon tunnusmerkki.

Kierroksella tutustutaan Porvoon vanhan kaupunginosan tärkeimpiin nähtävyyksiin englanninkielisen oppaan johdolla: Porvoon vanha kirkko, Raatihuoneen tori, kodikkaita, pieniä putiikkeja ja käsityöläispajoja.

Opastettu retki alkaa ja päättyy Helsingin keskustaan. Porvoo sijaitsee noin 50km päästä Helsingistä. Retkeen sisältyvät kuljetukset Helsinki-Porvoo-Helsinki oppaan johdolla, opastettu kävelykierros Porvoossa sekä omaa aikaa, jolloin on mahdollisuus tutustua vanhan kaupungin viehättäviin kahviloihin ja kauppoihin.

 

Kausi: kesäkuu 17 – syyskuu 9, 2017. Ke ja la klo 13.00-17.00
Opastuskieli: englanti

 

Päiväretki Porvooseen

Lähtöpaikka Esplanadin puisto, Fabianinkatu

€ 58 4h
Tuotetiedot

Kausi: 17 kesäkuu 2017 - 09 syyskuu 2017

Esplanadin puisto, Fabianinkatu: Esplanadin puisto, Fabianinkatu

Lapset 6-15 v. 29 €, Lapset 0-5 v. 0 €. Helsinki Cardilla -50% alennus aikuisten lipuista.

Verkkomyynti sulkeutuu tuntia ennen lähtöaikaa. Liput tämän jälkeen lähtöpaikalta tai Tickets & Tours by Strömma -palvelupisteistä.

Opastus: