Helsinki Panorama Sightseeing

Näe Helsingin tärkeimmät nähtävyydet

Ympäri vuoden

#helsinkipanorama #strommagroup

Helsinki Panorama Sightseeing -kiertoajelu on helppo ja hauska tapa tutustua Helsingin nähtävyyksiin. Kierroksen aikana pysähdytään Temppeliaukion kirkolla tai Sibelius-monumentilla (jos kirkko on suljettu). Huom. sisäänpääsymaksu kirkkoon 3 €/hlö ei sisälly kiertoajelun hintaan.

Audio Tourilla musiikki ja kaupungin merkittäviin kohteisiin sekä historian tärkeisiin tapahtumiin liittyvä äänimaailma elävöittää opastusta koko matkan ajan. Selostus 10 kielellä kuulokkeiden kautta. Audio-kierros ajetaan tyylikkäällä kaksikerrosbussilla, josta on hyvät näkymät.
 
OSTA NYT VERKOSTA JA SÄÄSTÄ 3€!  (normaalihinta 32€, nyt 29€)

Bussissa on lämmitys, ilmastointi sekä ilmainen Wi-Fi. Panorama Tour on ILMAINEN Helsinki Cardilla.


Lähdöt päivittäin - katso aikataulut >>

Panorama Sightseeing, Audio tour

Lähtöpaikka Esplanadin puisto, Fabianinkatu. Pyydämme saapumaan lähtöpaikalle 15 min ennen kierroksen alkua. Sisäänpääsymaksu kirkkoon 3 €/hlö ei sisälly kiertoajelun hintaan.

€ 29 1h 45min
Tuotetiedot

Kausi: 01 tammikuu 2017 - 31 joulukuu 2017

Lähtöpaikka: Esplanadin puisto, Fabianinkatu

Lapset 6-15 v. 16 €, Lapset 0-5 v. 0 €

Verkkomyynti sulkeutuu tuntia ennen lähtöaikaa. Liput tämän jälkeen lähtöpaikalta tai Tickets & Tours by Strömma -palvelupisteistä.

Opastus:

Panorama Sightseeing, Guided tour

Live-opastettu ruotsiksi ja englanniksi. Lähtöpaikka Esplanadin puisto, Fabianinkatu. Pyydämme saapumaan lähtöpaikalle 15 min ennen kierroksen alkua. Sisäänpääsymaksu kirkkoon 3 €/hlö ei sisälly kiertoajelun hintaan.

€ 32 1h 45min
Tuotetiedot

Kausi: 01 heinäkuu 2017 - 06 elokuu 2017

Lähtöpaikka: Esplanadin puisto, Fabianinkatu klo 10.30


Lapset 6-15 v. 16 €, lapset 0-5 v. 0 €

Verkkomyynti sulkeutuu tuntia ennen lähtöaikaa. Liput tämän jälkeen lähtöpaikalta tai Tickets & Tours by Strömma -palvelupisteistä.

Opastus: