Liikennejärjestelyt Helsingissä 15.-16.7. (muutoksia kiertoajeluihin)

2018-07-12

Yhdysvaltain ja Venäjän presidenttien 16.7.2018 huipputapaamisen johdosta Helsingin kantakaupungin alueella on varauduttava merkittäviin viivästyksiin liikenteessä su 15.7. ja ma 16.7. Osa Helsingin keskustasta on suljettu ajoneuvoilta.

Turvallisuussyistä tarkempia tietoja saattueiden reiteistä ei julkaista. Maanantaina Kauppatori, Esplanadit ja Eteläranta on suljettu kaikelta ajoneuvoliikenteeltä. Kehotamme varaamaan runsaasti aikaa siirtymisiin. Liikenteen poikkeusjärjestelyt vaikuttavat myös Stromman kiertoajeluiden ja saaristoristeilyiden aikatauluihin ja reitteihin.

HUOM.

Kaunis Kanavareitti 16.7. : Kauppatori on suljettu. Kaunis Kanavareitti-risteilyn lähtöpaikka maanantain ajan on Olympiaterminaalin eteläpuolella sijaitseva laituri (Ehrenströmintie), 1km Kauppatorilta.

Panorama Sightseeing 16.7.: Kiertoajelu ajetaan liveoppaan johdolla, kielenä englanti. Lähtöpaikka Olympiaterminaali (Olympiaranta 1). Esplanadit on suljettu ajoneuvoliikenteeltä.

Hop on Hop off 16.7.: Senaantintori on suljettu. Päälähtöpaikka on maanantaina Olympiaterminaali (Olympiaranta 1). Reittiin ja pysäkkeihin tulee muutoksia ja viivästykset ovat todennäköisiä.

Muutokset mahdollisia

 

Mikäli tarvitset lisätietoa Strömma Finlandin kierroksista, soita myyntipalveluumme (09) 2288 1600 (klo 9-16.30) tai vieraile myyntipisteessämme rautatiasemalla (Kaivokatu 1, keskushalli, avoinna klo 9-16.30).

 

Ajankohtaista tietoa liikenteen poikkeusjärjestelyistä, katso Helsingin kaupunki www.hel.fi, Helsingin seudun liikenne www.hsl.fi tai Twitter: @HelsinkiPoliisi.