Illallisristeily saaristossa

M/S Aavalla

VARAA 2017

#dinnercruisehelsinki #strommagroup

Tunnelmallinen ravintolalaiva M/S Aava vie sinut Helsingin kauniiseen saaristoon. Suomen itsenäisyyden 100 v. juhlavuoden kunniaksi tarjoamme risteilyllä ahvenanmaalaisen huippukokki Michael Björklundin suunnittelemat menut. Björklund on menestynyt mm. Bocuse d’Or -kilpailussa ja esiintynyt tv-ohjelmassa Strömsö. Valittavana kolmen, viiden tai seitsemän ruokalajin à la carte -illallinen. Menun löydät tämän sivun toiselta välilehdeltä.

Suosimme luomu- ja lähiruokaa, ja tarjoamme vain kestävästi tuotettua kalaa. Strömma noudattaa WWF:n kalalistan suosituksia laivamenuillaan.

Lähdöt Kauppatorilta, Vanhan Kauppahallin takaa:
5.7.-31.8. ke-la klo 18.00
(ei 11.8. & 25.8.)
6.9.-30.9. ke & la klo 18.00

Risteilyn kesto on 2,5 tuntia.

 

Hinnat >>



Michael Björklundin skandinaavinen à la carte menu


Kolmen ruokalajin menu    - LIHA & KALA


Keittiömestarin savustamaa kirjolohta ja Kastelholm-juustodressinkiä, pikkelöityä punasipulia, retiisiä, kurkkua, krutonkeja, juustolastuja sekä krassia ja tilliä L/G
***
Timjamivoissa paistettua karitsanfileetä ja kevätsalaattia sokeriherneistä, pinaatista, retiisistä ja palsternakasta, vaahdotettua käärmeenlaukkavoita ja redusoitua punaviinietikkaa sekä perunaleivos L/G
***
Lämmin suklaafondant ja vanhanajan vaniljajäätelöä, hapanta omenahilloketta L


Kolmen ruokalajin menu  - KASVIS                

Paahdettuja varhaissadon kasviksia ja Kastelholm-juustodressinkiä, pikkelöityä punasipulia, retiisiä, kurkkua, krutonkeja, juustolastuja sekä krassia L
***
Sienillä täytetty savoijinkaalikääryle, peruna-valkosipulipyreetä ja tuoretomaattikastiketta L
***
Lämmin suklaafondant ja vanhanajan vaniljajäätelöä, hapanta omenahilloketta L




Viiden ruokalajin menu    - LIHA & KALA


Keittiömestarin savustamaa kirjolohta ja Kastelholm-juustodressinkiä, pikkelöityä punasipulia, retiisiä, kurkkua, krutonkeja, juustolastuja sekä krassia ja tilliä L/G
***
Ilmakuivattua kinkkua ja ruskistettua parsaa, pähkinöitä, kurkkua, vuohenjuustoa ja ruskistettua omenaviinietikkaa sekä yrttisalaattia L/G
***
Kuohkeaa rapukeittoa ravunpyrstöillä, tomaatinfileitä ja tillikreemiä sekä krassitoast L
***
Timjamivoissa paistettua karitsanfileetä ja kevätsalaattia sokeriherneistä, pinaatista, retiisistä ja palsternakasta, vaahdotettua käärmeenlaukkavoita ja redusoitua punaviinietikkaa sekä perunaleivos L/G
***
Crème brûlée tuoreilla mansikoilla ja mansikkasorbettia L/G


Viiden ruokalajin menu  - KASVIS            

Paahdettuja varhaissadon kasviksia ja Kastelholm-juustodressinkiä, pikkelöityä punasipulia, retiisiä, kurkkua, krutonkeja, juustolastuja sekä krassia L
***
Juurikkaita, parsaa, pähkinöitä, kurkkua, vuohenjuustoa, ruskistettua omenaviinietikkaa ja yrttisalaattia L/G
***
Maa-artisokkakeittoa, graavattua sitruunaa, basilikacrèmeä ja krassitoast a part L
***
Sienillä täytetty savoijinkaalikääryle, peruna-valkosipulipyreetä ja tuoretomaattikastiketta L
***
Crème brûlée tuoreilla mansikoilla ja mansikkasorbettia L/G


Seitsemän ruokalajin menu  - LIHA & KALA


Keittiömestarin savustamaa kirjolohta ja Kastelholm-juustodressinkiä, pikkelöityä punasipulia, retiisiä, kurkkua, krutonkeja, juustolastuja sekä krassia ja tilliä L/G
***
Ranskankermalla graavattua silakkaa siianmädillä, pikkelöityä kurkkua, punasipulia ja mallasleipälastu L
***
Ilmakuivattua kinkkua ja ruskistettua parsaa, pähkinöitä, kurkkua, vuohenjuustoa ja ruskistettua omenaviinietikkaa sekä yrttisalaattia L/G
***
Kuohkeaa rapukeittoa ravunpyrstöillä, tomaatinfileitä ja tillikreemiä sekä krassitoast L
***
Timjamivoissa paistettua karitsanfileetä ja kevätsalaattia sokeriherneistä, pinaatista, retiisistä ja palsternakasta, vaahdotettua käärmeenlaukkavoita ja redusoitua punaviinietikkaa sekä perunaleivos L/G
***
Crème brûlée tuoreilla mansikoilla ja mansikkasorbettia L/G
***
Tyrnillä maustettua suklaatryffeliä, kahvia ja teetä L/G


Seitsemän ruokalajin menu  - KASVIS            

Paahdettuja varhaissadon kasviksia ja Kastelholm-juustodressinkiä, pikkelöityä punasipulia, retiisiä, kurkkua, krutonkeja, juustolastuja sekä krassia L
***
Kukkakaalivanukasta, caviartia, säilöttyä kurkkua, punasipulia ja ohuita mallasleivän siivuja L
***
Juurikkaita, parsaa, pähkinöitä, kurkkua, vuohenjuustoa, ruskistettua omenaviinietikkaa ja yrttisalaattia L/G
***
Maa-artisokkakeittoa, graavattua sitruunaa, basilikacrèmeä ja krassitoast a part L
***
Sienillä täytetty savoijinkaalikääryle, peruna-valkosipulipyreetä ja tuoretomaattikastiketta L
***
Crème brûlée tuoreilla mansikoilla ja mansikkasorbettia L/G
***
Tyrnillä maustettua suklaatryffeliä, kahvia ja teetä L/G

 

G = gluteeniton
L = laktoositon
M = maidoton



Strömma suosii lähikalastusta ja MSC‐sertifioituja* raaka‐aineita. Noudatamme WWF:n kalalistan suosituksia emmekä tarjoile uhanalaisia lajeja osana laivamenuja.

*) MSC‐sertifikaatti takaa, että kala on pyydystetty ekologisesti kestävällä tavalla.

Illallisristeily saaristossa

Lähtöpaikka Kauppatori, Lyypekinlaituri (Vanhan Kauppahallin takana). Laivaan pääsee puoli tuntia ennen lähtöaikaa. Saavuthan ajoissa lähtöpaikalle.

2h 30min
Tuotetiedot

Kausi: 05 heinäkuu 2017 - 30 syyskuu 2017

Lähtöpaikka: Kauppatori, Lyypekinlaituri.